DMCA

Perhatosan DMCA tina palanggaran Hak cipta

ManhwaHentai mangrupikeun panyadia layanan online sakumaha anu ditetepkeun dina Digital Copyright Milenium.

Kami nyandak serius hak cipta anu serius sareng bakal ngajagi hak-hak pamilik hak cipta anu sah.
Upami anjeun mangrupikeun hak cipta kontén anu muncul dina situs web ManhwaHentai sareng anjeun henteu masihan panggunaan kontén anjeun kedah masihan béwara nalika nyerat supados urang ngaidentipikasi kontén anu ngalanggar kontén na nyandak tindakan.


Kami moal tiasa nyandak tindakan upami anjeun henteu masihan kami inpormasi anu diperyogikeun, janten mangga ngahubungan kami, anjeun tiasa ngadamel béwara tinulis liwat e-mail. Béja tulisan anjeun kedah ngalebetkeun ieu:

  • Idéntifikasi khusus kanggo karya hak ciptana anu anjeun pikasieuneun éta teu ngalanggar. Upami anjeun nyarios pelanggaran kana sababaraha karya anu ciptana sareng hiji iber tunggal anjeun kedah ngalebetkeun daptar perwakilan anu sacara khusus ngaidentifikasi unggal karya anu anjeun pikahoyong ngalanggar.
  • Idéntifikasi khusus ngeunaan lokasi sareng katerangan tina bahan anu diklaim janten ngalanggar atanapi janten jejer kagiatan ngalanggar kalayan inpormasi anu lengkep pikeun ngijinkeun urang pikeun maluruh bahan. Anjeun kedah ngalebetkeun URL khusus atanapi URL halaman wéb dimana ayana bahan anu disangka ngalanggar.
  • Inpormasi anu cukup pikeun ngamungkinkeun urang ngahubungi pésta waduh anu tiasa ngalebetkeun nami, alamat, nomer telepon, sareng alamat surat éléktronik sareng tandatangan dimana puhaduh tiasa dikontak.
  • Pernyataan yén pésta waduh ngagaduhan kapercayaan anu hadé yén ngagunakeun bahan dina cara ngawadul nyaéta henteu otorisasi ku nu gaduh hak cipta, agénna atanapi hukum.
  • Pernyataan yén inpormasi dina béwara éta akurat, sareng dina hukuman pikasieuneun yén pésta waduh diidinan bertindak atas nama juragan eksklusif anu dituduh ngalanggar.

Béja ditulis kedah dikirim ka agén anu ditunjuk ku urang saperti kieu:

DMCA AGENT Email: [EMAIL PROTECTED]

Tembongkeun Kancing
Sumputkeun Kancing
%d blogger kawas kieu: